Skip to content

Om mig

Rebecka Sandelin, civilekonom från Handelshögskolan och grundare till Synchronic Managment AB, diplomerad professionell coach Humanova, system – och relationscoach utbildad av den internationella organisationen ORSC

Om mig

Vem är jag?

Efter 13 års arbete i olika chefs- och specialistroller inom Life Science tog jag steget att starta eget företag och utbilda mig till samtalscoach. Coachning blev ett kraftfullt verktyg för mig personligen och bidrog till min egen förändringsresa. Sedan 2019 driver jag Synchronic Management AB och arbetar med att stödja individer, företag och grupper i förändring. Jag brinner för att se både människor och organisationer utvecklas och nå sin fulla potential!

Vid sidan av rollen som coach arbetar jag med rekrytering av specialister och chefer i Norden. Det är ett område som har fina synergier med coachningen eftersom optimala matchningar mellan individer och organisationer verkligen kan leda till framgång på ett hållbart sätt för individer och samhälle.

Ledarskap i förändring, visionsarbete och att hjälpa människor att hitta vägen som leder till det djupaste syftet med livet ligger mig varmt om hjärtat. Min målsättning är att inspirera till förändring och modiga beslut som handlar om att våga följa den innersta viljan. Jag är övertygad om att när fler människor börjar lyssna inåt för att fullfölja sina drömmer kommer det att bidra till ett mer intelligent, kärleksfullt och meningsfullt samhälle för oss alla att leva i.