Skip to content

Rebecka Sandelin Coachning

Välkommen!

”I samtalen med Rebecka känner jag mig förstådd på riktigt, en enorm tillit och tacksamhet för vägledningen till det liv jag vill leva och den jag vill vara”

Jag erbjuder coachning av individer och parrelationer samt systemcoachning av organisationer i Stockholm samt online.

Längtar du efter förändring men vet inte hur du ska komma vidare i livet? Tänk om du vågade ta det där klivet som du innerst inne har drömt om i många år men som idag känns orealistiskt? Hur skulle ditt liv se ut då?

Vi arbetar tillsammans och du får stöd och vägledning att komma till klarhet, få fördjupade insikter om vad du vill och att ta steget i riktning mot din dröm.

Coachningen bygger på en helhetssyn av dig som individ där vi kan utgå från samtliga aspekter och behov som du vill uttrycka. Ibland kan det kännas svårt att veta vilken målsättning man ska börja med eftersom vi människor har många olika behov som hänger ihop och påverkar varandra. Det gör inget! Vi zoomar ut från ditt nuläge och arbetar tillsammans med en målsättning i taget.

Hem
Hem

Organisationer

Behöver du och dina medarbetare komma vidare i arbetet mot att nå er vision eller stöd i hur ni optimerar ert samarbete mot de gemensamma målsättningarna? Synchronic Management erbjuder både utveckling av organisationer genom systemcoachning och individuell coachning av medarbetare.

Kontakta mig gärna för en offert!